úterý 4. srpna 2015

Bodování vzhledu

Tohle je jedna z těch trošičku povrchních věcí, které se mě drží (ops). Jednou jsme potřebovalal popsat kamarádce, jak hezký je jeden kluk... A nejdřív mě napadlo dát známku ale pak mi došlo, že body jsou lepší. Takže jsme vynazli stupnici od jedné do deseti, kde deset je nejvíc a jedna nejmíň.

Jako 10 necháváme místo pro několik extrémně krásných jedinců, většinou třeba herců.
Pětka je průměr, takže 6 lepší průměr a 4 horší průměr.
Jednička je pak kluk, s kterým si nechcete začínat (pokud tedy nepoznáte, že je fakt v pohodě a že si s ním rozumíte... Ale buďme teďka trošku upřímní -- když se rozhlédnete po okolí, půjdete za klukem, co má beďary přes celý xicht, nerovné žluté zuby, mastné vlasy a podobně? Ne, půjdete za tím hezkým klukem.)

Stupnice hodně usnadňuje popis, protože tím jenom dáte najevo jak moc se vám daný člověk líbí vzhledově a dál se tím už nezabýváte.

Samozřejmě na vzhedu do jisté míry nezáleží. Hledáte přece kluka v rozmezí 4-8; devítka a destíka už jsou většinou sexbomby, které mají každou holku co chtějí pohým lusknutím prstů a ... dost z nich jsou většinou frajírci, kteří chtějí nabalit co nejvíc holek to jde zároveň nebo týpci, co chtějí holky na jednu noc. Tím samozřejmě nechci říct, že se tam nenajdou v pohodě kluci, když někoho takového potkáte, jděte do něj! ;). Tahle stupnice jen určuje první rozhodování.

Taková 3ka je samozřejmě taky v pohodě, ale jakmile se dostanete na 2ku nebo 1ku, už je to horší, protože takový kluk vás prostě nebude přitahovat. I kdyby měl povahu jako ze zlata, k čemu to bude, když vám z vašeho kluka bude po polibku spíše na zvracení? Okey, to trochu přeháním, ale doufám, že víte, kam tím mířím. Na vzhedu nezáleží, ale je dobré, když váš kluk vás přitahuje a vzrušuje a neodpuzuje.

S vzhledeme se samozřejmě dá hodně dělat. Není to tak, že bychom se nějak narodili a takový prostě jsme a je nám "z hůry dáno", ale je to tak, že i taková jednička si může zajít k holiči a udělat si hezký nový účes, umýt si vlasy, začít se líp oblíkat a třeba něco udělat s pletí... a tadá! Najednou máte krásnou 6ku. Nechá si narůst strniště... 7ka! :D

Chci tím jenom říct, že bychom neměli hledět příliš na vzhled, ale kluk, který je vyloženě ošklivý nás nebude přitahovat, takže ruce dál od něj. Přesto ale bychom neměli být vybíravé, protože bychom si možná samy měli nejprve zamést před vlastím prahem.

Žádné komentáře:

Okomentovat