středa 12. srpna 2015

Fake číslo na pizzerii

Otravný kluk vás pronásleduje. Nebo prostě někdo, o koho nemáte zájem. Nebo je to někdo, s kým jste chlastali, líbí se vám, ale z nějakého důvodu mu prostě nechcete dát svoje číslo a tak se uchýlíte k vymýšlení fakovýho.
Nejlepší je, když změníte jenom jedno číslo, nejlépe to poedlní třeba o jedno výš (místo 5-ti dáte 6 a tak), takže z hlavy dokážete svoje fake číslo několikrát zoopakovat.
Dobrou kamarádku ale napadlo, že nejlepší by bylo místo fakovýho čísla dávat klukům rovnou číslo na linku na objednání pizzy (a ještě tam kde pracuje ;)). Zvýší se tak trřby a kluci aspoň nebudou tak zklamaní z odmítnutí, protože jídlo vždycky každý problém vyřešilo! Tedy... na těch několik vteřin.

Jak zjistit, jestli nám dotyčný dává fake číslo? Většinou se lidi neřídí tím, co jsem právě výšše popsala, takže když vám dají fake číslo, nepamatují si ho.
To znamená, že až budete kontrolovat číslo (nahlas), které vám dotyčný dal, prostě v něm udělejte naschvál chybu a čekejte, jestli zareaguje, nebo si jí ani nevšimne. Je to dobrý indikátor a pokud vám dá falešné číslo... Aspoň to víte dopředu :)). Ale stejně s tím asi moc nenaděláte...

Žádné komentáře:

Okomentovat