pondělí 10. srpna 2015

Vztahy

Jenom jsem chtěla říct, že bychom měli být vděční za naši dobu, kde se naskýtá hned spousta možností!! :D

Dříve to bylo jenom vztah a milenec (milenka) ... A za milence vás ještě k tomu pověsili! :D Dnes se toho naskýtá mnohem víc.

Friendzone -- Jenom kamarád. Tak tehle kluk má prostě smůlu pokud chce víc. Většinou je to někdo, s kým si fakt rozumíte, máte ho rádi, ale nechtěli byste s ním chodit. Jednou to jeden kluk definoval velmi přesně: Když někoho hodíte do friendzonu, máte ho sice fakt rádi, ale je moc ošklivý a hloupý, než abyste s ním chodili. Je to zlý, ale většinou to tak je, jsou to lidi, které máme rádi, ale nepřitahují nás a nemilujeme je. A nepiště prosím "Jsi fakt dobrý kamarád moc často." Zas jiný kluk (bože, jenom na tomhle blogu vypadám tak oblíbená mezi klukama, ve skutečnosti si jen píšu s ... trochu retardama. Tak jsem to říct nechtěla, ale víte jak to myslím) mi řekl: nikdy nedávej klukovi pocit že je ve friendzone když ho chceš využívat Využívat? Proč bych to dělala? Ale no tak! Každý z nás potřebuje někoho, kdo mu poradí, jak se chovat ke klukům. A nejlépe kluka, protože ten to bude vědět nejlépe. Chce to kamaráda, který vám na tohle odpoví, když to budete potřebovat.

Kamarád s výhodami -- Tak tady není co řešit. Shodli jsme se s kamarádkou, že kamarád s výhodami je to nejlepší, co můžete mít, protože se vyhnete příliš přeslazeným situacím, můžete s ním v klidu řešit i jiné věci a dokonce i jiné kluky nebo holky, protože jste jenom lepší kamarádi. Máte velký příjem sexu a kdykoliv mu můžete třeba říct: "Hele... ještě jsem klukovi kondom nenasazovala. Mohla bych to zkusit na tobě? ;)"
Navíc se můžete prokovat, všechno... jak říkám, ideální vztah.

Vztah -- Občas je to k podivu, ale opravdu něco takového na naší planetě ještě existuje. Krásný romantický vztah dvou lidí, kde si oba myslí, že našli toho pravého, a pak se po půl roce pohádají kvůli tomu, že ten druhý neumyl nádobí :). Musíme si jen uvědomit, že zamilovanost netrvá věčně a tak když hledáme vztah na opravdu dlouhou dobu, měl by vzniknout z přátelství (jinak je to jedno, možná právě naopak nemusí z přátelství být, pokud se jedná o krátkodobou záležitost; naopak to bude zajímavější -- ale pozor na to, abyste nezjistili, že s tím druhým nemáte příliš společného, nebo že si s ním dokonce nemáte co říct).
Všechny city jednou opadnou a pak se váš životní partner stane spíš něčím, co vnímáte jako rodinu, dobrého přítele. A manželství se stane pouze přistupováním na kompromisy. Proto hledejte ze začátku jen někoho, s kým si dobře rozumíte.

Milenci -- Můžete tomu říkat jak chcete, třeba i nabíječ, je to prostě kamarádství s výhodama ale bez toho kamarádství. Na něco takového je dobré přistoupit jenom s někým hodně zkušeným nebo s někým, s kým si toho nemáte moc co říct, ale přitahuje vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat